Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Thaise wint Miss Supranational 2019

Thaise wint Miss Supranational 2019

07/12/2019 21:11 - Van onze redactie

Anntonia Porsild van Thailand, de nieuwe Miss Supranational.

Anntonia Porsild van Thailand, de nieuwe Miss Supranational. Foto: Misssupranational.com  

PARAMARIBO - De 22-jarige Anntonia Porsild van Thailand is vrijdag gekroond tot de nieuwe Miss Supranational. De werd verkiezing voor de elfde keer in Polen gehouden. Op de tweede plaats eindigde Yana Haenisch (22) van Namibië. Nummer drie werd de 24-jarige Jessica Fitriana van Indonesië.

De Surinaamse deelneemster Sri-Dewi Martomamat, Miss Tropical Beauties Suriname 2018, is niet in de prijzen gevallen. "Helaas geen plaatsing in de top 25, maar ik genoot van elke seconde op het podium met de naam Suriname in mijn hart. Ik heb nieuwe ervaringen opgedaan, nieuwe vrienden voor het leven gemaakt en de kans gekregen om een hele natie te vertegenwoordigen", meldt ze op haar Facebook-pagina.

Anntonia, die half Deens en half Thais is, was een deelnemer in het eerste seizoen van de tv-show 'The Face Thailand' in 2014/15. Ze studeert reclame en public relations aan Stanford International University. Aan de elfde editie van de competitie deden vrouwen van over de hele wereld mee. Porsild werd gekroond door de winnaar van vorig jaar, de Puertoricaanse Valeria Vázquez Latorre.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina