Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Beslissingswedstrijd Yelyco-Lyzecks

U21-volleyballers Yelyco dwingen beslissingswedstrijd af

07/12/2019 18:41 - John Zaalman

U21-volleyballers Yelyco dwingen beslissingswedstrijd af

 

PARAMARIBO - Yelyco heeft de finale in de U21-mannenklasse van de Surinaamse Volleybalbond verlengd. In game 2 herstelde het team zaterdagmiddag een setachterstand door favoriet Lyzecks met 23-25, 30-28, 27-25, 25-23 te verslaan. In de Lyceum 1-hal bleken de ploegen duidelijk aan elkaar gewaagd.

Orlando van Aaron tekende aan het einde van de openingsset aan voor de enige setwinst van Lyzecks: 25-23. Jamie Kartokarijo trok de setstand gelijk uit een ace: 1-1. Damian Roman en Quincy Kruydenhof namen de laatste punten in set nummer drie en vier uit smashes voor hun rekening. De beslissende finalewedstrijd wordt woensdag gespeeld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina