Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 71ste verkeersdode door aanrijding Afobakaweg

71ste verkeersdode door aanrijding Afobakaweg

08/12/2019 10:29

71ste verkeersdode door aanrijding Afobakaweg

 

PARAMARIBO - Een aanrijding op de Afobakaweg heeft de 43-jarige autobestuurder Oswald Lafantie donderdagmiddag het leven gekost. De man overleed na een aanrijding tussen zijn voertuig en een vrachtwagen. De verkeersbarometer staat na dit fatale ongeluk op 71.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat Lafantie richting Paramaribo reed, terwijl de 31-jarige vrachtwagenbestuurder L.S. vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden. Een getuige verklaarde aan de politie dat het hard regende en dat het slachtoffer met een vrij hoge snelheid reed.

Hij verloor de controle over zijn voertuig en kwam terecht op de rijhelft van de vrachtwagenbestuurder, met de aanrijding tot gevolg. Beide voertuigen werden ongeveer vijftien meter verder in het  bos langs de weg aangetroffen. De zwaar beschadigde personenauto kwam tot stilstand tegen een boom. Het onderzoek duurt voort.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina