Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politie houdt drie mannen aan na gijzeling

Drie aangehouden na ontvoering en mishandeling

09/12/2019 19:47 - Van onze redactie

Politie heeft bij de aanhouding de daders gesommeerd om op de grond te liggen en hun auto doorzocht.

Politie heeft bij de aanhouding de daders gesommeerd om op de grond te liggen en hun auto doorzocht. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Drie mannen zijn zondagochtend tegen elf uur in Commewijne aangehouden na de ontvoering en mishandeling van Regilio P. Het gaat om Gregory S. (45), Eric B. (54) en de 37-jarige Detles B. Dat bevestigt de politie.

Het slachtoffer zou zijn ontvoerd aan de Gonggrijpstraat dichtbij Ringweg Zuid. Hij werd eerst naar de trimbaan achter Paramaribo Zoo gebracht waar hij is mishandeld. Daarna reden de verdachten met het slachtoffer richting Commewijne. Op de brug deed Regillio een vluchtpoging die niet lukte.

Een politieambtenaar in burgerkleding zag het geval en vroeg assistentie. Het voertuig werd in Commewijne ter hoogte van Bridge Mall klem gereden. Tijdens de aanhouding werd een vuistvuurwapen in het voertuig aangetroffen en in beslag genomen. Over het motief van de gijzeling is nog niets bekend. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina