Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • RBTP houdt roversbende aan

RBTP houdt roversbende aan

09/12/2019 23:19 - Van onze redactie

RBTP houdt roversbende aan

 

PARAMARIBO - Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft in vrijdagnacht een bende van vier mannen aangehouden, die worden verdacht van verschillende berovingen. Het gaat om Dion S. (44), Lionel C. (34), Ridel B.(29) en Jurgen A.(35).

Volgens de politie pleeg de bende vrijdag berovingen op drie verschillende plaatsen. De Ware Tijd verneemt dat bij één van de inbraken een vuurwapen tegen het hoofd van een baby werd gehouden, zodat de moeder haar spullen zou afstaan.

Na uitgewerkte informatie werd het voertuig dat de bende gebruikte voor die berovingen gesignaleerd aan de Plutostraat. De auto is daar klemgereden door leden van het RBTP. De vier bendeleden zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Hun voertuig is in belang van het onderzoek in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina