Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Actrice 'Gespannen Borsten' overleden

Actrice 'Gespannen Borsten' overleden

10/12/2019 18:33 - Steven Seedo

Manuella Kheri

Manuella Kheri Foto: Collectie Surtefilms Suriname  

PARAMARIBO - Manuella Kheri, vooral bekend door haar rollen in filmproducties van Surtefilm Suriname, is dinsdag op dertigjarige leeftijd overleden. Volgens filmregisseur en documentairemaker John Slagveer, overleed Kheri in Nederland waar zij voor korte tijd woonde. Zij was al geruime tijd ziek.

De Surinaamse actrice heeft in tien films gespeeld die zijn uitgebracht door Surtefilm. Ze werd onder meer bekend door haar hoofdrol in  de televisieserie 'Gespannen Borsten'. Deze Surinaamse serie werd in 2003, 24 weken lang door Apintie Televisie uitgezonden. Bekende Surinaamse films waarin Manuella een bijrol had zijn  'Verborgen Tranen', 'Stem uit het graf' en 'Donkere dagen'.

In de films speelde ze vaak samen met haar moeder Sheila Liesdek en zus Fauzia. John Slagveer: "Het overlijden van Manuella Kheri kwam als donderslag bij heldere hemel. Zij blonk uit als actrice. Ze droomde van een gezin. Zij wilde heel veel doen. Ze was een natuurtalent. Maar Manuella ging vroeg heen."

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina