Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Onkel Seedo plotseling overleden

Onkel Seedo plotseling overleden

10/12/2019 22:26

Onkel Seedo

Onkel Seedo Foto: Collectie Onkel Seedo  

PARAMARIBO - De bekende zanger Onkel Seedo is dinsdag in Schotland plotseling overleden. Hij is 61 jaar geworden. De familie Seedo is in diepe rouw. Neef Ernie Seedo, meer bekend als ‘Boogie’, overleed elf dagen geleden, op 30 november.

Onkel Seedo was zanger en gitarist van de enorm populaire Kasekogroepen The Cosmo Stars en The Exmo Stars. Hij had ook zijn eigen band The Tropics, bekend van de hits 'Olé, Olé' en 'Shake your Pa Du Pa'.

Onkel Seedo had een carrière als soulzanger in Schotland. Hij opereerde onder de artiestennaam 'Soulman Mr Onkel'. Muziekminnend Suriname verliest met het heengaan van Onkel Seedo opnieuw een muzikale grootheid.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina