Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee jaar cel voor diefstal buitenboordmotor

Twee jaar cel voor stelen buitenboordmotor

10/12/2019 21:16 - Van onze redactie

Twee jaar cel voor stelen buitenboordmotor

 

PARAMARIBO - Rechter Danielle Karamatali veroordeelde Ivannieldo E. en Ricky V. maandag elk tot een gevangenisstraf van twee jaar onvoorwaardelijk. Het tweetal heeft op klaarlichte dag een diefstal gepleegd op 24 augustus. Samen met een derde verdachte die nog voorvluchtig is probeerden de veroordeelden een buitenboordmotor en een televisie weg te nemen.

Volgens het onderzoek hebben Ivannieldo E. en de voortvluchtige verdachte het hek van een terrein opengebroken. Ricky V. die als chauffeur fungeerde, bleef in de auto wachten. Nog voordat de dieven de plek hadden verlaten arriveerde de politie. Ondanks de ontkenning van Ricky V. en Ivannieldo E. kwam Karamatali net als officier van justitie Andjenie Rathipal tot wettig en overtuigend bewijs dat het tweetal de daad heeft gepleegd.

De twee bezwaarden elkaar maar konden geen steekhoudende verklaring geven voor hun aanwezigheid daar. Ook konden ze niet uitleggen waarom ze zijn gevlucht toen ze de politie zagen. "Dit is te zwaar voor me. Mi no man sidon so langa", jammerde Ivannieldo E. in zijn laatste woord. Hij smeekte evenals zijn medeverdachte om een mildere straf. Dat verzoek had echter geen resultaat.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina