Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Ik heb de fout gemaakt mijn zus te vertrouwen’

‘Ik heb een fout gemaakt door mijn zus te vertrouwen’

11/12/2019 11:07 - Van onze redactie

‘Ik heb een fout gemaakt door mijn zus te vertrouwen’

 

PARAMARIBO - Het verzoek van drugsverdachte Miquel M. om voorlopig vrij te komen, is dinsdag afgewezen door rechter Lydia Ravenberg. Ze sloot zich hiermee aan bij officier van justitie (ovj) Rayshree Koendan die eerder ook bezwaar had gemaakt tegen vrijlating. Zij bracht onder meer als argument in de vrees voor vluchtgevaar.

Teleurgesteld, met de handen op de rug, liep de verdachte terug naar de arrestantenruimte. Miquel M. heeft op 4 juli geprobeerd een doos met 145 gram cocaïne te posten naar Nederland. Hij is achteraf aangehouden toen bleek dat er drugs verstopt waren tussen de spullen in het pakket.

"Ik heb de doos werkelijk gepost, maar ik wist niet dat er drugs in zaten. Als ik het wist zou ik dat nooit doen", probeerde hij de rechter en ovj te overtuigen. De verdachte beweert dat de cocaïne mogelijk van zijn zus is omdat hij de doos voor haar moest posten.

Miquel M. verklaarde dat hij niet in de doos heeft gekeken omdat hij zijn zus heeft vertrouwt. "Ik heb een fout gemaakt om haar te vertrouwen. Ik houd van werken en ik doe zulke dingen niet, maar ik heb op vertrouwensbasis gehandeld. Ik vraag u daarom om mij een kans te geven." De rechter wil ook de moeder van de verdachte horen. Dat gebeurt op 14 januari.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina