Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lyzecks opnieuw jongens U21-volleybalkampioen

Lyzecks opnieuw jongens U21-volleybalkampioen

11/12/2019 19:19 - John Zaalman

Het jongens U21-volleybalteam van Lyzecks na het behalen van de vierde titel op rij.

Het jongens U21-volleybalteam van Lyzecks na het behalen van de vierde titel op rij. Foto: John Zaalman  

PARAMARIBO - Lyzecks is voor het vierde jaar op rij kampioen geworden in de jongens U21-klasse van de Surinaamse Volleybalbond. In de beslissende derde finalewedstrijd werd Yelyco woensdagavond in straight sets (25-18, 25-18, 25-23) teruggezonden.

Shemar Jameson tekende in de enerverende derde set aan voor het kampioenspunt. Coach Omar Peiter geeft toe dat de derde periode zenuwslopend was. In die nam zijn ploeg bij 22-22 over. "Het is in ieder geval een leuke serie geworden", onderkent Peiter.

Lyzecks verloor game 2 zaterdag na een 1-0 voorsprong in viersets. "Die wedstrijd hebben ze zomaar weggegeven. Maar achteraf bekeken, moest het misschien." Collega Keven Sporkslede zegt het alleen jammer te hebben gevonden dat zijn spelers in de eerste twee sets minder waren. "In de derde waren ze wel competitive, maar dat was nog net niet genoeg", aldus Sporkslede. Fabian Orie werd uitverkoren tot de Most Valuable Player.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina