Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vermeende roofoverval was diefstal uit auto

Geval Verlengde Hoogestraat diefstal uit een voertuig

17/12/2019 23:05

Het witgelakte voertuig van de verdachten raakte een stilstaand voertuig.

Het witgelakte voertuig van de verdachten raakte een stilstaand voertuig. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De vermeende roofoverval van maandagmiddag op de hoek van de Celina- en Verlengde Hoogestraat was diefstal uit een voertuig. Vier verdachten zijn aangehouden. Drie van hen liepen schotwonden op terwijl zij zich uit de voeten maakten.

Volgens de politie werd een schoudertas uit een pick-up weggenomen. Na de daad probeerden de verdachten te vluchten, maar ze werden geraakt door kogels uit het wapen van het slachtoffer, de 47-jarige ondernemer Djaising G. 

In de directe omgeving zijn drie verdachten met schotverwondingen aangetroffen. Zij zijn aangehouden door de politie. Het gaat om Reynold K., Merrel K. (27), en Leroy L. (27). Reynold K. is onder politiebegeleiding opgenomen in het ziekenhuis, terwijl de twee andere verdachten na behandeling zijn overgebracht naar het politiebureau.

De politie heeft de schoudertas teruggevonden en afgestaan aan de ondernemer. Zijn vuurwapen werd in beslag genomen, maar de politie stond het weer af toen de man zijn vergunning liet zien.

In het witgelakte voertuig van de verdachten werd een vuistvuurwapen met scherpe patronen aangetroffen en in beslag genomen. Een vierde verdachte is na het bekijken van camerabeelden in beeld gebracht en aangehouden.

Op camerabeelden is ook te zien dat een tweede voertuig betrokken was bij het diefstal. Het is vooralsnog onduidelijk of de politie dat voertuig inmiddels heeft achterhaald. De politie van bureau Nieuwe Haven onderzoekt deze zaak.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina