Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verdachte dodelijk geraakt tijdens roofoverval

Verdachte dodelijk geraakt tijdens roofoverval

20/12/2019 13:09 - Van onze redactie

De verdachte ligt levenloos op straat.

De verdachte ligt levenloos op straat. Foto: Anthony Janki  

WANICA - Een man is donderdagavond dodelijk geraakt door een kogel uit een jachtgeweer tijdens een roofoverval op een supermarkt aan deTout Lui Faut Kanaalweg. Zijn compagnon is voortvluchtig.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de twee mannen de twee winkeliers van de supermarkt hebben overvallen. Zij deden zich voor als klanten. De winkeliers stribbelden tegen en riepen om hulp. 

De winkeleigenaar die op hetzelfde perceel woont ging samen met een bezoeker op het hulpgeroep af. Op dat moment hadden de rovers de winkel al verlaten. Een van de rovers was gewapend en loste een schot op de bezoeker. Die werd in zijn onderarm geraakt.

De eigenaar had inmiddels zijn jachtweer gepakt, schoot op de wegrennende schutter en raakte hem dodelijk in de borststreek. De tweede overvaller vluchtte in onbekende richting. 

Het levenloze lichaam is voor obductie in beslag genomen. De identiteit van de man is nog niet bekend. Het slachtoffer met een schotverwonding aan zijn onderarm is naar het ziekenhuis gebracht. De politie zegt hard te werken aan de aanhouding van de tweede verdachte. De Recherche Midden heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina