Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Misi Polin wint 'Hij in een Koto'-contest

Misi Polin Hebi Sukru Watra wint 'Hij in een Koto'-contest

24/12/2019 18:16 - Audry Wajwakana

Misi Polin Hebi Sukru Watra wint 'Hij in een Koto'-contest

Misi Polin Hebi Sukru Watra (voorgrond) won maandagavond de 'Hij in een Koto'-contest. Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - Een koto gemaakt van metalic stof, waarvan de blouse is afgezet met krullende randjes. De rand van de rok is versierd met waaiers. Met deze 'Frans dé swiet wawaai'-koto en de krachtige boskopu 'Famiriman dron' is de ondernemer en koto-ontwerper Nico Haakmat alias Misi Polin Hebi Sukru Watra maandagavond uitgeroepen tot winnaar van de derde 'Hij in een Koto'-wedstrijd.

Er waren tien deelnemers. Misi Juliette Patricia (Astrando Schmidt) eindigde op de tweede plaats en werd ook via Facebook verkozen tot Publieksfavoriet. Op de derde plaats eindigde Misi Carla Kraaltje (Jean-Luc Forster). Misi Polin Hebi Sukru Watra kreeg uit handen van Misi Sarafina (Harvey Saifa), winnaar van 2005, een cheque van tienduizend Surinaamse dollar. Best geklede misi in een koto werd Donoghay Liesdek alias Misi Jacoba Geortine Droivitiki. 

Onder muzikale begeleiding van Parapas Krioro presenteerden de tien Misi met hun zelfgekozen namen zich aan het publiek. Bij de 'Intelligentieronde' gaven de contestanten hun mening over bepaalde onderwerpen als pesten, waarom 'hij in een koto', schoon milieu, kinderarbeid, social media, zelfmoord, liefde en respect.

Daarna volgden de talentenronde en als laatst de boskopu-ronde, waarin de mannen gekleed in een koto hun boodschap aan het publiek brachten. De publieke belangstelling was redelijk. Elke deelnemer werd flink aangevuurd door de persoonlijke aanhang. 

De show is na dertien jaar weer georganiseerd door Reflection Promotion. Tot teleurstelling van het publiek waren er geen optredens van de entertainers die op de flyer stonden. Bij de bekendmaking van de winnaars werd geroepen om 'Dino' (Burnet, ... red.), maar daarop is niet gereageerd door de MC's Mario Vermeer en Nancy Raghoenandhan. De organisatie gaf ook geen uitleg voor de wijziging van de line-up van artiesten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina