Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Notoire rovers ingesloten

Notoire rovers ingesloten

24/12/2019 20:20 - Van onze redactie

Notoire rovers ingesloten

 

PARAMARIBO - 'Beroepsinbreker' Toney P. is onlangs aangehouden door de recherche van regio Midden. De 36-jarige man wordt verdacht van dertien inbraken te Richelieu en Meerzorg in Commewijne en te Lelydorp en Santodorp in Wanica, meldt de afdeling voorlichting van de politie.

Toney P. reed in een zwarte personenauto. Hij zou zich ook hebben schuldig gemaakt aan diefstal met geweld en brandstichting. Daarnaast zou hij twee keer mensen hebben bedreigd.

Ook de 33-jarige Kelvin G. is achter slot en grendel geplaatst. Hij wordt verdacht van negen inbraken te Lelydorp en Santo Boma in Wanica. Hij reed in een rood voertuig met sportvelgen.

De twintigjarige Furgill R. en Joël F. zijn opgesloten op verdenking van zeven straatberovingen. Het duo opereerde in de buurt van scholen te De Nieuwe Grond in district Wanica. De politie vermoedt dat R. en F. meer scholieren hebben beroofd. Zij roept scholieren op die de afgelopen maanden zijn beroofd te De Nieuwe Grond, om alsnog aangifte te doen bij de recherche van regio Midden in het politiebureau De Nieuwe Grond.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina