Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Mislukte beroving voor cambio

Mislukte beroving voor cambio Franchepanestraat

27/12/2019 22:47 - Van onze redactie

Mislukte beroving voor cambio Franchepanestraat

 

PARAMARIBO - Twee gewapende mannen, gekleed in het zwart, hebben woensdagmiddag rond vier uur geprobeerd een pick-up te beroven. Het voertuig stond geparkeerd voor een cambio aan de Franchepanestraat. Niemand raakte gewond en er is niets buitgemaakt.

De daders stapten uit een voertuig dat naast de pick-up geparkeerd was en losten enkele schoten op de pick-up. Daarbij werd één van de banden geraakt. Het lukte de bestuurder van de pick-up achteruit te rijden. Bij die gelegenheid stapten de twee gewapende mannen in hun auto en reden weg. De politie, die op de hoogte werd gesteld, arriveerde heel snel ter plaatse. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina