Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 65-jarige levenloos en gekneveld aangetroffen

65-jarige levenloos en gekneveld aangetroffen

28/12/2019 20:44

De woning waarin de 65-jarige Harold J. vermoedelijk door misdrijf om het leven is gekomen.

De woning waarin de 65-jarige Harold J. vermoedelijk door misdrijf om het leven is gekomen. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De 65-jarige Harold J. is zaterdag in zijn woning aan de Moyweg levenloos aangetroffen door een familielid. De man was gekneveld aan zijn handen en voeten en had een kapwond aan zijn hoofd.

Het scherpe voorwerp waarmee J. is verwond, is nabij de woning gevonden en in beslag genomen door de politie. Het huis vertoonde geen sporen van inbraak, maar er stond wel een deur open. De buren van het slachtoffer hebben niets van de gruwelijke daad gemerkt.

Een ingeschakeld arts stelde de dood ter plaatse vast waarna het ontzielde lichaam voor obductie in beslag werd genomen. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die het verdere onderzoek zal doen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina