Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijk in goot aangetroffen

Lijk in goot aangetroffen

28/12/2019 19:51 - Van onze redactie

Het levenloze lichaam van de man wordt op een brancard gelegd.

Het levenloze lichaam van de man wordt op een brancard gelegd. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Het ontzielde lichaam van een man is zaterdagmiddag aangetroffen in de goot langs de Mohamed Rashid Pierkhanweg. Familieleden hebben de man positief herkend. Op het lichaam waren er geen tekenen van misdrijf zichtbaar.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het vermoeden bestaat dat de man door tot nog toe onbekende reden in de goot terecht is gekomen met het noodlottige gevolg. De politie van Santodorp heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina