Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • UPDATE: Politie vermoedt roofmoord 65-jarige man

UPDATE: Politie vermoedt roofmoord 65-jarige man

29/12/2019 19:09 - Van onze redactie

Medewerkers van de Forensische Opsporing onderzochten de woning en de omgeving nauwkeurig op mogelijke sporen.

Medewerkers van de Forensische Opsporing onderzochten de woning en de omgeving nauwkeurig op mogelijke sporen. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De politie vermoedt dat de 65-jarige Harold Reginald Jacott zaterdag het slachtoffer is geworden van een roofmoord. Dat meldt zij zondag op haar website. Het ontzielde lichaam van de alleenwonende man is ontdekt door een jongere broer die militair is.

Hij ging naar de woning aan de Moyweg toen zijn broer de telefoon niet beantwoordde. Het huis was overhoop gehaald en de deur stond open. In de badkamer vond hij het levenloze lichaam van zijn broer. Hij had een wond aan zijn hoofd en zijn handen waren vastgebonden op zijn rug.

De politie van Santo Dorp kreeg de melding van het Command Center en ging naar de woning aan de Moyweg. Het lichaam van de overledene is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak wordt gedaan door de afdeling Kapitale Delicten en de Forensische Opsporing.

Anders dan wij eerder meldden, is het scherpe voorwerp waarmee het slachtoffer is verwond, niet gevonden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina