Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Geblesseerde Kensmil mist wedstrijd

Geblesseerde Kensmil mist wedstrijd

04/01/2020 03:22 - Terence Oosterwolde

Het meespelen van Gavin Kensmil is niet zeker door zijn blessure.

Het meespelen van Gavin Kensmil is niet zeker door zijn blessure. Foto: SFA Athletics  

PARAMARIBO - Gavin Kensmil ontbrak donderdag toen de Stephen F. Austin State University in het University Center in Hammond met 82-71 zegevierde over de Southeastern Louisiana University. De Surinaamse basketballer raakte tijdens de training daags vóór de game geblesseerd.

Het is nog niet duidelijk of Kensmil zaterdag kan meedoen wanneer The Lumberjacks (12-2/3-0 Southland Conference) in de UNO Lakefront Arena op bezoek gaan bij de University of New Orleans Privateers. De Surinamer was in zijn dertien wedstrijden dit seizoen - hij stond steeds in de basis - goed voor gemiddelden van 12,7 punten en 7,3 rebounds. Kensmil heeft tot nu toe vijf double-doubles achter zijn naam.

Landgenoot Roché Grootfaam speelde op Nieuwjaarsdag met de Utah State University de uitwedstrijd in Thomas & Mack Center in Las Vegas, Nevada tegen UNLV. The Aggies gingen met 53-70 ten onder tegen The Runnin' Rebels, die met uitzondering van 5-6 en daarna 7-8 constant hebben voorgestaan.

Grootfaam speelde haast vier minuten mee. Hij eindigde met vier punten door zijn enige veldbasket - een jumper in de 'paint' - te scoren en zijn beide vrije worpen te benutten. De Surinaamse center had verder één rebound.

Grootfaam en The Aggies (13-3/2-1 Mountain West Conference) staan zaterdag weer op het veld. In het eigen Dee Glen Smith Spectrum is de ploeg gastheer van San Diego State University. Het bezoekende Aztecs is nog steeds ongeslagen (14-0/3-0 Mountain West Conference).

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen