Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man en vrouw dood aangetroffen in woning

Misdrijf niet uitgesloten: Man en vrouw dood aangetroffen in woning

06/01/2020 15:19 - Van onze redactie

Misdrijf niet uitgesloten: Man en vrouw dood aangetroffen in woning

Personeel van de Forensische Opsporing bezig met onderzoek op de plaats van het delict. Foto: Anthony Janki  

SARAMACCA - Een bejaarde man en vrouw zijn maandag iets na twaalf uur 's middags dood aangetroffen in een huis aan de Mr. E. Kochweg in district Saramacca. Het vermoeden bestaat dat de twee door een misdrijf om het leven zijn gebracht. Verschillende politie-eenheden zijn op het adres voor nader onderzoek.

De lijken zijn ontdekt door een familielid, dat argwaan kreeg toen de woning zo laat nog gesloten was. Ook de buitenverlichting van het huis stond nog aan. De twee lichamen zijn met verwondingen op twee afzonderlijke plaatsen aangetroffen: dat van de man naast de woning, dat van de vrouw in het huis. Het is vooralsnog onduidelijk wat zich precies heeft voorgedaan. Later meer.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina