Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • President ontvangt bedrijfsleven

President ontvangt bedrijfsleven

06/01/2020 22:45

President in gesprek met het bedrijfsleven.

President in gesprek met het bedrijfsleven. Foto: NII  

PARAMARIBO - President Bouterse heeft maandag organisaties uit het bedrijfsleven ontvangen voor een informatiesessie over de overname van de Afobaka-stuwdam, meldt het NII. Er waren vertegenwoordigers van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB), de Associatie van Surinaamse Fabrikanten (ASFA) en de Vereniging Surinaamse Winkeliers (VSW).

De president wordt bij deze sessies op het presidentieel paleis bijgestaan door minister Sergio Akiemboto van Natuurlijke Hulpbronnen, de ondernemer Dilip Sardjoe, leider van de onderhandelingscommissie met Alcoa, en ex-minister van Sport- en Jeugdzaken tevens NDP-hoofdbestuurslid Faizal Abdoelgafoer.

De organisaties van het bedrijfsleven zullen in een gezamenlijke verklaring ingaan op het onderhoud met de president. Namens de VSB, ASFA en VSW gaven onder andere respectievelijk de voorzitters Bryan Renten, Wilgo Bilkerdijk en Raymond Hasnoe acte de présence.

De informatiesessies gingen vorige week van start met de parlementaire oppositiepartijen, waarvan de VHP, ABOP, PL, DOE en PALU naar het presidentieel paleis kwamen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina