Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Van ontucht verdachte stiefopa blijft ontkennen

Van ontucht verdachte opa blijft ontkennen

07/01/2020 02:54 - Van onze redactie

Van ontucht verdachte opa blijft ontkennen

 

PARAMARIBO - Glenn K. blijft ontkennen dat hij een elfjarig meisje heeft misbruikt. Het kind was aan zijn zorg toevertrouwd door haar grootmoeder, met wie hij is getrouwd. Het misbruik zou zijn gepleegd tussen februari en juni 2019. Het meisje en haar grootmoeder hebben belastende verklaringen tegen de man afgelegd. "Ik weet niets daarover. Het is allemaal verzonnen”, zei hij maandag tegen rechter Maureen Dayala.

De grootmoeder heeft verklaard dat ze de verdachte op heterdaad heeft betrapt en dat hij duidelijk was geschrokken toen ze hem vroeg waarmee hij bezig was. Hij zou het meisje een gouden ketting hebben beloofd om niets over het misbruik te vertellen.

K. zegt dat zijn vrouw hem belastert omdat hij haar geen geld wil geven. "Ze wilde vijfduizend euro en op een ander moment tienduizend euro, zonder mij te vertellen wat ze met het geld zou doen. Ik denk dat ze daarom met deze verhalen komt", reageerde hij op vragen van de rechter en officier van justitie Shanta Mahadew.

De verdachte zegt dat het slachtoffer heel bang is voor haar oma. Daarom zou zij gewoon het "verzonnen verhaal" vertellen dat haar is opgedragen. De openbaar aanklager vindt het wel opmerkelijk dat het meisje bij alle verhoren steeds dezelfde gedetailleerde verklaring heeft afgelegd. Mahadew komt op 3 februari met de strafeis.

 

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina