Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verdachte kent verstrekker van cocaïne niet

Verdachte ontkent verstrekker van cocaïne te kennen

07/01/2020 22:39 - Van onze redactie

Verdachte ontkent verstrekker van cocaïne te kennen

 

PARAMARIBO - “Ik weet niet wie mij de drugs heeft gegeven. De man vroeg me of ik wilde helpen en dat heb ik gedaan, maar ik weet niet wie hij is.” Dit zei Savrane T. maandag aan rechter Maureen Dayala. Hij wilde in oktober vorig jaar via de Johan Adolf Pengel Luchthaven zeven kilo cocaïne naar Nederland smokkelen maar werd aangehouden door de politie.

De rechter vond het niet normaal dat de verdachte zo'n grote hoeveelheid drugs wilde smokkelen, zonder een contactpersoon te kennen. Savrane T. beweert echter dat hij niets wist van de drugs. Hij maakte zich daarom niet druk om in contact te zijn met de persoon die hem een koffer gaf met het verzoek die mee te nemen.

"Ik heb de man op de luchthaven ontmoet." De koerier heeft wel een voorschot ontvangen van 2000 euro van een bedrag van 4500 euro voor het transport. Omdat de rechter en officier van justitie Shanta Mahadew meer tijd nodig hebben om documenten, waaronder beeldmateriaal, beter te bestuderen is de zaak uitgesteld naar 20 januari.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina