Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Geen succes voor Grootfaam en The Aggies

Geen succes voor Grootfaam en The Aggies

08/01/2020 18:21 - Terence Oosterwolde

Geen succes voor Grootfaam en The Aggies

Roché Grootfaam (4) en zijn teamgenoten incasseerden woensdag de derde opeenvolgende nederlaag. Foto: Utah State  

PARAMARIBO - Het zit Roché Grootfaam en de Utah State University niet mee. The Aggies incasseerden woensdag hun derde opeenvolgende nederlaag in Division I van de Amerikaanse college-basketbalcompetitie (NCAA). Op bezoek bij Air Force Academy werd met 60-79 verloren.

Grootfaam speelde tegen The Falcons drie minuten mee. In Cadet Field House (4.563 toeschouwers) scoorde hij één van zijn drie schoten en benutte hij twee van zijn drie vrije worpen. De Surinamer eindigde met vier punten en één defensive rebound.

Grootfaam kwam met 2:47 en een 75-53 score in voor Justin Bean. Hij miste 22 seconden daarna een jumper en met 1:47 een lay-up, voordat hij met 41 seconden te gaan twee vrije worpen benutte (58-79). Met 26 seconden te spelen pakte hij een defensive rebound en maakte twaalf seconden daarna Utah State's laatste punten. De toegekende bonus-vrije-worp miste hij.

Utah State, dat bij de rust een krappe voorsprong had (34-31), werd geleid door Brock Miller met zestien punten, inclusief vijf three-pointers. Sam Merrill was de enige andere in dubbele cijfers: tien punten, inclusief twee driepunters. The Aggies staan op 13-5 overall en 2-3 in de Mountain West Conference. Zaterdag is de ploeg gastheer van de University of Nevada (9-6/3-1).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina