Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politie vindt dode man in woning Santodorp

Politie vindt dode man in woning Santodorp

09/01/2020 08:48 - Van onze redactie

Politie vindt dode man in woning Santodorp

 

SANTODORP - De politie heeft woensdagnacht het ontzielde lichaam van Faisel P. aangetroffen in een woning in Santodorp. Het vermoeden bestaat dat de man, die circa veertig jaar oud is, langer dan twee dagen terug is overleden.

De buren vertellen aan de Ware Tijd dat zij een onaangename geur roken rond het pand. Zij hadden de alleenwonende man al enkele dagen niet gezien en verwittigden de politie. Die riep de hulp van de brandweer in om de potdichte woning open te krijgen.

In het huis werd het ontzielde lichaam aangetroffen. Nadat een arts de dood van Faisel P. had bevestigd, is het lichaam voor obductie in beslag genomen. Er waren geen inbraaksporen aan de woning. De politie vermoedt dat de man een natuurlijke dood is gestorven.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina