Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drive-by shooting te Abrabroki

Drive-by shooting te Abrabroki

10/01/2020 15:16 - Van onze redactie

Drive-by shooting te Abrabroki

 

PARAMARIBO - Donderdagmiddag rond vier uur heeft er een drive-by shooting plaatsgevonden aan de Herman Steinbergstraat te Abrabroki. Vanuit een grijs voertuig werd er geschoten op een groep mannen van wie één in de rug werd geraakt. Hij ligt in het ziekenhuis.

De daders reden met een vaart weg. Kort na het schietincident werd het voertuig gesignaleerd in de Jowjowstraat te Ramgoelam en in het belang van het onderzoek in beslag genomen door de politie. Van de schutter ontbreekt elk spoor. De afdeling Kapitale Delicten heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina