Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • UPDATE: Drive-by shooting Abrabroki

UPDATE: Drive-by shooting Abrabroki

12/01/2020 13:21

UPDATE: Drive-by shooting Abrabroki

 

PARAMARIBO - De schutter van de drive-by shooting heet Donovan M. alias Petja. Dat meldt de politie zondag op haar website.

De achttienjarige Brain B. en de 29-jarige Jurgen S. liepen bij het schietincident van donderdagmiddag op de hoek van de Herman Steinberg- en de Bolletriestraat te Abrabroki schotverwondingen op. De tiener werd geraakt in de halsstreek, de oudere man in de rug. Het duo werd met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de twee slachtoffers vermoedelijk niet het doelwit waren van de schutter, maar een man bekend als 'Koba'. Donovan M. en 'Koba' hebben woensdag gevochten op dezelfde straathoek te Abrabroki. Donderdagmiddag zaten de twee slachtoffers in gezelschap van 'Koba' toen Donovan M. in een auto voorbij reed en het vuur opende. 'Koba' wist zichzelf in veiligheid te brengen en is ondergedoken.

Donovan M. heeft zich vrijdag aangemeld bij de politie. Het wapen, dat niet gedekt is, zei hij te zijn kwijtgeraakt. Het voertuig waarin hij reed tijdens de drive-by werd nog dezelfde dag van de schietpartij achterhaald en in beslaggenomen door de politie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina