Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vermoedelijke schutter drive-by aangehouden

Vermoedelijke schutter drive-by shooting Abrabroki meldt zich aan

12/01/2020 01:19 - Van onze redactie

Vermoedelijke schutter drive-by shooting Abrabroki meldt zich aan

 

PARAMARIBO - Een 24-jarige man, de vermoedelijke schutter van de drive-by shooting die donderdagmiddag plaatsvond aan de Herman Steinbergstraat te Abrabroki, is aangehouden. Hij heeft zich vrijdag bij het politiebureau Geyersvlijt gemeld.

Het is vooralsnog onduidelijk wat het motief is geweest. Vanuit een grijs voertuig werd er geschoten op een groep mannen van wie één in de rug werd geraakt. Hij ligt in het ziekenhuis. De daders reden daarna met een vaart weg. Kort na het schietincident werd het voertuig gesignaleerd in de Jowjowstraat te Ramgoelam en in beslag genomen door de politie. Van de schutter ontbrak toen elk spoor. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina