Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bestuurder raakt bekneld na botsing tegen boom

Bestuurder raakt bekneld na botsing tegen boom

13/01/2020 22:49 - Van onze redactie

De auto, een Toyota Crown Athlete, is aanzienlijk beschadigd.

De auto, een Toyota Crown Athlete, is aanzienlijk beschadigd. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een automobilist is zondagavond aan de Bergibitaweg te Maretraite tegen een boom geknald. De bestuurder raakte bekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd.

Hoe het ongeluk kon gebeuren wordt onderzocht. De politie vermoedt dat de bestuurder met een hoge snelheid reed en de macht over het stuur verloor. Het is niet bekend of de man over een geldig rijbewijs beschikt en of hij onder invloed reed.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina