Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Century voor Kensmil en Lady Saints

Century voor Kensmil en Lady Saints

14/01/2020 17:17 - Terence Oosterwolde

Century voor Kensmil en Lady Saints

Cyarah Kensmil (20) en de Lady Saints wonnen maandagavond overtuigend. Foto: Seward  

PARAMARIBO - Seward Community College heeft in de junior college basketbalcompetitie van de Verenigde Staten over Garden City Community College gewalst. De Surinaamse basketbalster Cyarah Kensmil had maandagavond drie punten en zeven rebounds in de 104-39 zege.

Kensmil, die sinds november uitkomt voor Lady Saints, speelde tien minuten mee. Ze miste haar enige three-pointer, scoorde één van de drie veldbaskets en benutte één van de twee vrije worpen. De Surinaamse had verder twee offensive en vijf defensive rebounds, één turnover en drie persoonlijke fouten.

In de eigen Greenhouse legde de als twaalfde gerangschikte Seward de basis voor de ruime zege in de eerste quarter: 24-5. Bij de rust was de voorsprong al 52-18 en na drie quarters stond het 76-28. Vanda Cuamba, die off the bench kwam, had een game-high zestien punten en Leilani Augmon vijftien.

Seward heeft vijf duels op rij gewonnen en acht van de laatste negen. The Lady Saints hebben een 13-3 winst-/verliesstaat. De ploeg van Kensmil is nummer één en ongeslagen in de Kansas Jayhawk Community College Conference West: 8-0. The Lady Saints, die bezig zijn aan een reeks van vier ontmoetingen in acht dagen, spelen woensdag thuis tegen Pratt Community College.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina