Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dancell Leter veert terug met elfde double-double

Dancell Leter veert terug met elfde double-double

15/01/2020 17:11 - Terence Oosterwolde

Dancell Leter veert terug met elfde double-double

Dancell Leter blijft goede zaken doen voor Jacksonville College. Foto: Jay Neal  

PARAMARIBO - Dancell Leter is met zijn elfde double-double (18 punten en 12 rebounds) goed teruggeveerd van een minder optreden in de vorige ontmoeting toen hij slechts negen punten en zeven rebounds had. Echter, Jacksonville College verloor van Bossier Parish: 62-75.

Leter stond in de thuiswedstrijd 35 minuten op het veld. Hij scoorde vier van de negen schoten en benutte tien van de twaalf vrije worpen. De Surinaamse basketballer had een game-high twaalf rebounds, twee assists en één steal. Lamarcus Donahue werd topscorer met 27 punten..

The Jaguars (9-7/2-5) stonden bij de rust met twaalf punten achter: 35-47. In de tweede helft beperkte Jacksonville de schade, maar de winst zat er niet in. "We hadden maar zeven man", vertelt Leter aan de Ware Tijd. De rest was om disciplinaire redenen gestraft.

Leter, in zestien wedstrijden tot nu toe goed voor gemiddelden van 15,2 punten en twaalf rebounds, denkt wel dat het team zaterdag voltallig is. Tegenstander wordt dan Blinn College. Over de junior college basketbalcompetitie van de Verenigde Staten is de Surinamer duidelijk. "Het niveau is hoog. Je moet elke game hard spelen."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina