Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dja Dja Uma krijgt kleding en schoeisel gedoneerd

Dja Dja Uma krijgt kleding en schoeisel gedoneerd

15/01/2020 20:19

Het moment van overhandiging van de donatie door Sunil Ramasre, directeur van Ramasre Cars & Parts aan de vrouwenorganisatie Dja Dja Uma Fu Tide.

Het moment van overhandiging van de donatie door Sunil Ramasre, directeur van Ramasre Cars & Parts aan de vrouwenorganisatie Dja Dja Uma Fu Tide. Foto: Dja Dja Uma Fu Tide  

PARAMARIBO - Het jaar is goed begonnen voor vrouwenorganisatie Dja Dja Uma Fu Tide. Zo heeft zij het afgelopen weekend een donatie in ontvangst mogen nemen van Sunil Ramasre, directeur van Ramasre Cars & Parts. De schenking bestond uit nieuwe kleding en schoeisel, welke zal worden geschonken aan minderbedeelden, meldt de organisatie in een persbericht.

Ramasre, die hoorde van het goede werk dat de organisatie verricht, heeft contact gemaakt om zo ook zijn bijdrage te kunnen leveren. Lucille Hardenberg, voorzitter van Dja Dja Uma Tide is van plan in samenspraak met de andere leden van de organisatie naar enkele volksbuurten te gaan om deze kleding te geven aan sociaal zwakke kinderen. Het schoeisel is voor mensen met een maatje meer.

 Om welke volksbuurten het gaat, wil zij nog niet kwijt, omdat daar eerst goed over nagedacht moet worden. Degenen die de spullen het hardest nodig hebben, verdienen het eerder. "Wij zijn in elk geval heel erg blij met de donatie. Het doe tons goed om te zien dat mensen ons werk waarderen en ook nog willen meehelpen onze doelen te realiseren", aldus Hardenberg.

Terwijl zij aan het brainstormen zijn wie in aanmerking komt voor kleding en schoeisel, is Dja Dja Uma Tide zich ook aan het voorbereiden op het 'Donatie & Cook-out Event' die zij in samenwerking met Stichting Cyriel & The More Love Band organiseert. Deze cook-out, welke op 19 januari te Wakapasi gehouden wordt, is een 'tribute to Sisa Agi'. Iedereen is vanaf tien uur 's morgens welkom lekker eten te kopen en te genieten van lokale artiesten en dj's of zelf gezellig mee te doen. Lever een bijdrage door te doneren.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina