Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ondernemer beroofd op klaarlichte dag

Ondernemer beroofd op klaarlichte dag

15/01/2020 01:52 - Van onze redactie

Ondernemer beroofd op klaarlichte dag

 

PARAMARIBO - Dinsdagmiddag is een ondernemer beroofd van een tas met bijna 1 miljoen srd aan de Gongrijpstraat ter hoogte van de Primdathstraat. Drie mannen waarvan één gemaskerd en gewapend met een vuistvuurwapen reden het voertuig van de ondernemer klem.

De man werd onder schot gehouden en de tas werd uit het het voertuig meegenomen. Na de beroving reden de verdachten in de richting van de Schietbaanweg. De ondernemer zette de achtervolging in maar verloor de controle over het stuur en botste tegen een elektrische mast op de kruising van de Gongrijp- en Flamingostraat.

Op de kruising Koprofowroe en Blaasmanstraat kwam de vluchtauto van de rovers tegen een schutting aan. De verdachten stapten uit het voertuig en maakten toen een andere voertuig buit. In totaal werden er twee voertuigen gebruikt  waarmee de verdachten hun vlucht vervolgden en die vervolgens onbeheerd achterlieten. Aan hun aanhouding wordt hard gewerkt. De Recherche Paramaribo doet het onderzoek. 

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina