Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Basketballende Kensmils winnen met team

Basketballende Kensmils winnen met team

16/01/2020 02:33 - Terence Oosterwolde

Basketballende Kensmils winnen met team

Gavin (l) en Cyarah Kensmil (r) wonnen woensdagavond met hun respectieve scholenteam.  

PARAMARIBO - Gavin en Cyarah Kensmil, broer en zus, waren woensdagavond succesvol met de basketbalploeg van hun school in de (junior)collegecompetitie van de Verenigde Staten. Zowel Stephen F. Austin State University als Seward County Community College won haar partij.

In de krappe 77-76 overwinning van SFA op Univeristy of Central Arkansas na een 37-37 ruststand eindigde Gavin Kensmil met drie punten, zes rebounds en één steal. Het was niet zijn beste wedstrijd voor de Lumberjacks. Voor 1.455 supporters in Farris Center miste de Surinaamse forward vijf van de zes vrije worpen en had hij vijf turnovers. Zijn vier offensive rebounds waren wel een team/game-high. SFA (14-3/5-1 Southland Conference) speelt zaterdag in het eigen William R. Johnson Coliseum tegen University of the Incarnate Word.

Eerder woensdagavond kwam Cyarah Kensmil met Seward County tot een ruime 68-42 winst op Pratt Community College. Voor eigen publiek in The Greenhouse had de Surinaamse guard twee punten en één assist in vijf minuten. Kensmil miste haar twee three-pointers, maar schoot haar veldbasket wel raak. De als twaalfde gerangschikte Lady Saints hebben een 14-3 winst-/verliesstaat, inclusief 8-0 in de Kansas Jayhawk West. Seward, dat voor de 59ste keer op rij thuis won, speelt zaterdag de uitwedstrijd tegen Dodge City Community College.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina