Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijk Vierkinderenweg geïdentificeerd

Lijk Vierkinderenweg geïdentificeerd

17/01/2020 15:43

Het lijk wordt afgevoerd naar het mortuarium.

Het lijk wordt afgevoerd naar het mortuarium. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Het levenloze lichaam dat op donderdag 9 januari is aangetroffen in een goot langs de Vierkinderenweg is geïdentificeerd. De 37-jarige Dinesh Barsatie is overleden aan de gevolgen van een misdrijf. Dat is gebleken uit de obductie, aldus de politiewebsite.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de nabestaanden. De recherche van Regio Midden die belast is met het onderzoek doet een beroep op de gemeenschap om alle informatie door te spelen die kan leiden tot het achterhalen van de verdachten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina