Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Trio dat magazijn Amazone beroofde opgepakt

Drietal dat magazijn Amazone beroofde aangehouden

18/01/2020 15:18 - Van onze redactie

Camerabeelden tonen het grijs gelakte voertuig dat het terrein van het bedrijf opreed.

Camerabeelden tonen het grijs gelakte voertuig dat het terrein van het bedrijf opreed. Foto: dWT  

PARAMARIBO - De drie mannen die vorig weekend het magazijn van importbedrijf Amazone International aan de Nieuwe Charlesburgweg beroofden, zijn aangehouden door de politie. Ook het voertuig waarmee de rovers waren is in beslag genomen.

Twee bewakers werden bij de gewapende roofoverval onder schot gehouden en mishandeld. Via camerabeelden was te zien hoe een grijs gelakt voertuig het terrein van het bedrijf opreed. Een van de bewakers bij de poort werd gelijk onder schot gehouden.

Een tweede bewaker werd aangevallen door drie mannen van wie één gewapend was met een jachtgeweer met ingekorte loop. De bewaker werd ernstig mishandeld door de rovers terwijl er werd getracht een deur open te trappen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina