Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Coronavirus nu ook in VS

Coronavirus nu ook in VS

21/01/2020 19:07

Op het internationale vliegveld van de Indiase stad Calcutta worden alle internationale reizigers met een warmtemeter gecontroleerd op aanwezigheid van het coronavirus.

Op het internationale vliegveld van de Indiase stad Calcutta worden alle internationale reizigers met een warmtemeter gecontroleerd op aanwezigheid van het coronavirus. Foto: AFP  

WASHINGTON - Het beruchte coronavirus heeft nu ook de VS bereikt, zo meldt de Amerikaanse nieuwszender CNN. Volgens de zender zal de Amerikaanse Center for Disease Control and Prevention de besmetting in de komende uren bekend maken.

Volgens CNN is het virus aangetroffen in de staat Washington, waar de grote stad Seattle ligt. Seattle heeft een grote gemeenschap van Chinezen en ligt in de buurt van een andere grote gemeenschap van Chinezen, namelijk in het Canadese Vancouver.

Sinds de ontdekking van het coronavirus in de Chinese stad Wuhan, zijn zeker zes mensen er aan gestorven. Van het virus, dat mogelijk afkomstig is van kippen, is aangetoond dat het van mens tot mens overspringt waardoor het zich zeer snel over de wereld kan verspreiden. Telegraaf.nl

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina