Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Veertienjarige jongen misbruikt

Veertienjarige jongen misbruikt

21/01/2020 16:59 - Van onze redactie

Veertienjarige jongen misbruikt

 

PARAMARIBO - De veertienjarige R.P. is zondag vermoedelijk seksueel misbruikt door een man. Het slachtoffer werd door een bewaker gevonden op een begraafplaats aan de Waakhuyzenlaan in het politieressort Flora.

De tiener werd halfnaakt aangetroffen door de politie. Hij was aanspreekbaar en had een snijverwonding achter zijn oor. De jongen werd met een ambulance naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de jongen waarschijnlijk door een taxichauffeur seksueel is misbruikt. Die zou hem in de omgeving van de begraafplaats hebben achtergelaten. R.P. zou de taxi tegen half vijf 's morgens in de stad hebben genomen. Van de verdachte ontbreekt nog elk spoor. De politie van Flora onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina