Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Roofmoord aan de Welgedacht A-weg

Roofmoord aan de Welgedacht A-weg

22/01/2020 15:55 - Van onze redactie

De Forensische Opsporing  ter plaatse bezig met het onderzoek.

De Forensische Opsporing ter plaatse bezig met het onderzoek. Foto: Anthony Janki  

WANICA - Ex-politieman Manodjkoemar Mohan (50) is woensdagochtend vermoord. Hij werd bij een roofoverval geraakt door een kogel uit een vuurwapen. Het ongeval heeft zich voorgedaan in een barbershop aan de Welgedacht A-weg.

De Ware Tijd verneemt dat Mohan zich in de barbershop bevond toen twee mannen, die hun gezicht half hadden bedekt, binnenkwamen. Ze beroofden een klant en de barber van hun halsketting.

Vervolgens werd aan de ex-politieman gevraagd om zijn autosleutel af te staan. Er ontstond een worsteling waarbij er twee schoten werden gelost. Mohan werd geraakt in de buikstreek en probeerde via de achterdeur van de barbershop te vluchten, maar viel neer.

Na de beroving stapten de verdachten in een voertuig en reden weg. Het gebied werd door verschillende politie eenheden uitgekamd zonder het gewenste resultaat. Het slachtoffer was werkzaam bij Newmont Mining als hoofd beveiliging.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina