Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Suriname ook niet voorbij Curaçao

Suriname ook niet voorbij Curaçao

22/01/2020 01:52 - Marciano Millerson

Suriname ook niet voorbij Curaçao

 

PARAMARIBO - Het U14-meisjestennisteam staat nog steeds droog tijdens de pre-kwalificatie World Junior Tennis Competition in Santo Domingo, Dominicaanse Republiek. De tennissters kwamen dinsdag in de verliezersronde niet voorbij Curaçao. Het werd een makkelijke 3-0 zege voor de eilanders.

Coach Yannick Goede merkte op dat het verlies tegen Panama één dag eerder "nog pijn" deed. Naar zeggen van de oefenmeester speelden de meisjes een mindere partij tegen Curaçao. Behalve het gebrek aan ervaring leken de tennissters nog met hun hoofd bij Panama te zijn.  

"De meisjes weten dat wij ze konden pakken en dan zaten wij nu in de top acht. Wij moeten weer met zelfvertrouwen spelen en ons niet laten beïnvloeden door het verlies." Guilliane Koelemaij verloor haar enkelpartij van Gianna Martis met 0-6 en 2-6. Sarah Lumsden verloor hierna met tweemaal 1-6 van Sara Loaiza.

Daarmee was de strijd gestreden. Koelemaij/Marisol van der Zwart gingen in de dubbelpartij tegen Martis/Loaiza onderuit met 2-6 en 0-6.  Woensdag is Barbados de tegenstander. Goede heeft weinig info over het spel van de eilanders, "maar wij gaan ervoor". 

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina