Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • UPDATE: Roofmoord Welgedacht A-weg

UPDATE: Roofmoord Welgedacht A-weg

22/01/2020 22:43 - Van onze redactie

Politieagenten onderzoeken het voertuig van het slachtoffer dat voor de barbershop staat.

Politieagenten onderzoeken het voertuig van het slachtoffer dat voor de barbershop staat. Foto: Anthony Janki  

WANICA - Ex-politieman Manodjkoemar Mohan (50), die woensdagochtend bij een roofoverval in een barbershop aan de Welgedacht A-weg werd vermoord, had een groot geldbedrag in zijn voertuig. Het vermoeden bestaat dat de rovers het hadden gemunt op dat geld.

Tijdens een onderzoek in het voertuig van het slachtoffer dat voor de barbershop stond geparkeerd, heeft de politie de tas met geld gevonden. Het is nog niet bekend als Mohan, hoofd beveiliging van Newmont Mining, het geld van de bank had gelicht.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina