Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ex-assembleelid Lesley Artist overleden

Ex-assembleelid Lesley Artist overleden

23/01/2020 22:03 - Van onze redactie

Ex-assembleelid Lesley Artist overleden

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Lesley Artist (45), voormalig assembleelid tevens ex-dorpshoofd van Redi Doti, is overleden. Zo is donderdagavond door een jongere broer op Facebook bekendgemaakt. Artist was ook jarenlang voorzitter van de Vereniging van Inheemse Dorpshoofden in Suriname (Vids).

Hij werd in 2010 als lijsttrekker op de kandidatenlijst van de Nationale Democratische Partij in Para gekozen als volksvertegenwoordiger. In 2015 werd hij niet gekandideerd. Naar verluidt is de ex-parlementarier korte tijd ziek geweest. Hij overleed in het 's Lands Hospitaal. Vrienden en partijgenoten reageerden geschokt op het overlijdensbericht.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina