Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Al 25 inschrijvingen voor skills-challenge volleybal’

Genoeg interesse voor skills-challenge

23/01/2020 22:29 - John Zaalman

Genoeg interesse voor skills challenge

Foto: Facebook  

PARAMARIBO - Gino Naarden is tevreden over de inschrijvingen voor de skills-challenge, waar volleyballers hun krachten kunnen meten. “We zitten nu op 25 mensen. Wat ons is opgevallen, is dat we meer jongens dan meisjes hebben, maar dat zal de pret niet drukken”, meent Naarden.

Er komen nog steeds inschrijvingen binnen, zegt Naarden, die in 2018 werd uitgeroepen tot volleyballer van het jaar. "Surinamers houden ervan om zich op het laatste moment te registreren. Echter, laatkomers zullen we niet kunnen accommoderen. Ze zullen dan moeten wachten tot de volgende activiteit over drie maanden."

De skills-challenge moet uitwijzen wie momenteel de topvolleyballers zijn. Het sportieve evenement wordt op 1 februari gehouden in het monseigneur Aloysius Zichem Sportcomplex. De meeste deelnemers doen mee aan de strijd om de titel van 'beste serveerder en aanvaller' en 'slimste volleyballer'.

International Zefanio Breinburg is één van de topaanvallers die zich hebben opgegeven. Oud-topper Robert Bakboord wil de jeugd uitdagen met zijn 'pass skills'. Ex-volleybalbondvoorzitter Claudius Straal en arbiter Kim Sang Marshall zullen hun servicevaardigheden laten zien. "Ik ben benieuwd of de oudere generatie technisch sterker is dan de jeugd van nu", zegt Naarden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina