Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vuurwerkspektakel eindigt in anticlimax

Vuurwerkspektakel eindigt in anticlimax

25/01/2020 23:02 - Sharon Singh

Een indruk van het vuurwerk dat zaterdagavond werd afgestoken op de 'Bosjebrug'.

Een indruk van het vuurwerk dat zaterdagavond werd afgestoken op de 'Bosjebrug'. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - De aankondiging van een vuurwerkspektakel ter gelegenheid van het Chinees Nieuwjaar heeft grote verwachtingen gewekt bij het publiek. Om negen uur 's avonds zou vuurwerk vanaf de Wijdenboschbrug afgestoken worden. Doordat het Happy Spring Festival met als hoofdattractie een acrobatenshow niet op tijd eindigde, moesten de toeschouwers langer wachten.

Langs de Waterkant stond al een grote menigte te wachten. Om kwart voor tien telden de Chinese ambassadeur Liu Quan en vicepresident Ashwin Adhin samen af. Het vuurwerk, dat vrijwel daarna werd aangestoken, was goed te zien vanaf de Waterkant. Het woweffect bleef echter uit: na enkele minuten liepen mensen mopperend weg.

"Ik ben zwaar teleurgesteld, dit is een rommel", zei Jaïr Graanoogst. "Dit heb ik al op oudjaar meegemaakt. Ik dacht dat het een echt spektakel zou worden", vond Shereen Doekhie. Nog voor het einde van de vuurwerkshow begon het behoorlijk leeg te lopen aan de Waterkant. De avond eindigde daardoor in een anticlimax.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina