Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Damaru begint met muziekprogramma

Damaru begint met muziekprogramma

26/01/2020 22:19 - Steven Seedo

Rapper Yogi D, die ook getekend is bij het label van Damaru is de presentator van ‘Beat The Street’.

Rapper Yogi D, die ook getekend is bij het label van Damaru is de presentator van ‘Beat The Street’. Foto: D-Music  

PARAMARIBO - De populaire zanger Damaru is gestart met een nieuw online muziekprogramma, genaamd ‘Beat The Street’. In het programma gaat Mc Yogi D. de straten van Paramaribo op om interviews te maken met de bekende Surinaamse artiesten.

Damaru tegenover dWT: "Het idee om met zo een platform te starten was er altijd, maar ik had nog geen concept bedacht. Het voornaamste doel is om artiesten een sessie van maximaal zeven minuut te laten doen, waarin ze ook hun nieuwe poku's kunnen introduceren." 'Beat The Street' werd in december vorig jaar gelanceerd en is te volgen op YouTube.

Dino Canterburg, zoals hij officieel heet, is naast zanger, labelbaas ook ondernemer. Het lukt hem tot nu toe wel om deze drie zaken te combineren door ze gescheiden van elkaar te houden. Ghetto Crew die een grote hit met 'Beleki Beketje' heeft gescoord is getekend bij het muzieklabel D-Music van Damaru.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina