Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Duo belandt met gestolen auto in goot

Duo belandt met gestolen auto in goot

26/01/2020 15:26 - Van onze redactie

Duo belandt met gestolen auto in goot

 

PARAMARIBO - De politie heeft een achttienjarige jongen zaterdagnacht in de boeien geslagen, nadat hij met een gestolen auto in een goot was beland. Zijn kompaan wist te ontkomen.

Het tweetal had het voertuig gestolen bij een servicestation aan de Kwattaweg. De politie heeft direct de achtervolging ingezet. De autodieven zijn in de Grandostraat in de goot beland. Eén van hen maakte zich direct uit de voeten.

De politie slaagde erin om de tiener uit het voertuig te halen en te arresteren. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar politiebureau Kwatta, waar hij na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering werd gesteld. De schade aan het voertuig is aanzienlijk.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen