Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kloofs OGM Ormanspor wint eindelijk weer

Kloofs OGM Ormanspor wint eindelijk weer

26/01/2020 01:54 - Terence Oosterwolde

Kloof's OGM Ormanspor wint eindelijk weer

Charlon Kloof (1) staat met zijn rug naar de actie, terwijl Ridvan Öncel opgaat voor een lay-up. Foto: bandirmamanset.com  

PARAMARIBO - Na zes nederlagen op rij hebben Charlon Kloof en OGM Ormanspor eindelijk weer gewonnen in de Turkse Basketbol Süper Ligi. De ploeg won zaterdag de uitwedstrijd tegen Teksut Bandirma met 85-66.

Kloof kwam zaterdag van de bank en miste op twee rebounds na een double-double. De guard was goed voor tien punten, acht rebounds en twee assists in 25 minuten en 31 seconden. Hij scoorde twee van zijn drie three-pointers, maakte één van de twee veldbaskets en benutte twee van de vier vrije worpen.

OGM Ormanspor heeft haast constant voorgestaan: 21-19 na de eerste quarter, 43-37 bij de rust en 63-47 na drie periodes. Ondanks de winst op de nummer zeven blijft Ormanspor veertiende onder de zestien teams. De club uit hoofdstad Ankara won pas voor de vijfde keer en heeft er 22 punten na zeventien partijen. Op 2 februari komt Buyukcekmece op bezoek.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina