Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • NBA-legende Kobe Bryant overleden

NBA-legende Kobe Bryant overleden

26/01/2020 17:02

NBA-legende Kobe Bryant overleden

Foto: Getty Images  

LOS ANGELES - De Amerikaanse basketballegende Kobe Bryant (41) is overleden bij een helikoptercrash. Hij zat met zeker drie anderen in zijn eigen helikopter toen er brand uitbrak. Dat meldt het Amerikaanse TMZ.

De helikopter stortte neer, niemand overleefde de crash. Volgens TMZ was Vanessa Bryant - vrouw van - niet betrokken bij het ongeval. De precieze oorzaak is nog niet duidelijk. Kobe was al jaren een grote helikopterliefhebber.

Kobe is één van de grootste basketbalspelers ooit. Hij maakte deel uit van 18 All-Starteams in zijn 20 jaar lange carrière, waarin hij altijd bij de LA Lakers speelde. Op zijn palmares pronken vijf NBA-titels, twee keer was hij de NBA final MVP en in 2008 de league MVP. HLN.be

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen