Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Re-Play viert Valentijnsdag in Suriname

Re-Play viert Valentijnsdag in Suriname

26/01/2020 11:31 - Steven Seedo

Re-Play heeft een valentijnslied opgenomen met Nisha Madaran.

Re-Play heeft een valentijnslied opgenomen met Nisha Madaran. Foto: Redspot  

PARAMARIBO - Re-Play komt in februari voor twee optredens naar Suriname. De r&b-/soulgroep, bekend van hits als 'Ala Day' (Ik leef alleen voor jou) en 'Never Nooit Meer', bevestigt tegenover de Ware Tijd dat er twee optredens zullen zijn met Nisha Madaran als speciale gast.

Re-Play heeft met Madaran het valentijnslied 'Mijn ware liefde' opgenomen. De shows zijn naar dit nummer vernoemd. Op 14 februari is er een dinnershow in de KKF-hal. Een dag later treedt de groep op in het Assuria Event Center. "We kijken ernaar uit. Het bijzondere is dat we voor het eerst met de originele bezetting in Suriname zullen zijn. Mark is er namelijk ook bij", vertelt Sam de Wit.

Voor Mark Dakriet gaat een droom in vervulling. Hij is slechts één keer - hij was een jaar of drie - naar Suriname geweest, daarna niet meer. "Toen ik in 2013 uit Re-Play stapte om aan mijn solocarrière te werken, is de groep een aantal keer naar Suriname geweest voor optredens, maar ik was er niet bij", vertelde hij in een eerder interview aan de krant.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen