Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Voetbaltoernooi verplaatst van China naar Australië

Voetbaltoernooi verplaatst van China naar Australië

26/01/2020 21:17

Voetbaltoernooi verplaatst van China naar Australië

 

BEIJING - China heeft de organisatie van een kwalificatietoernooi voor voetbalsters voor de Olympische Spelen teruggegeven vanwege het coronavirus. Het toernooi werd eerder al verplaatst van Wuhan naar Nanjing, maar gaat nu helemaal niet door in China, dat in de ban is van het coronavirus.

De Aziatische voetbalbond heeft de wedstrijden verplaatst naar Sydney, Australië. Acht Aziatische landen zijn nog in de race voor twee olympische startbewijzen. Bij de play-offs zijn twee tickets voor de Olympische Spelen te verdienen.Zes van de twaalf deelnemende landen aan het vrouwentoernooi zijn bekend.

De ITF, de internationale tennisfederatie, besloot een kwalificatietoernooi voor de Fed Cup te verplaatsen. Het toernooi zou van 4 tot en met 8 februari gespeeld worden in de Chinese stad Dongguan, maar Nur-Sultan in Kazachstan werd vanwege de reisbeperkingen in China aangewezen als nieuwe locatie. Parool.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina